Hoogeveen – Aankomende zondag 5 maart starten de “Hoogeveensche Boys” weer met de voetbalschool bij VV Hoogeveen. De voetbalschool op zondag waar ‘Plezier, Ontwikkeling en Prestatie’ (POP) centraal staan.

‘We zullen veel bezig zijn met techniek, balcontrole, acties maken en vooral zelfvertrouwen kweken, zodat iedere speler zich mag ontwikkelen op zijn eigen niveau’, aldus de organisatoren.

De voetbalschool staat dit voorjaar onder leiding staan van Jordan Jansen, Eddy Joseph en Karl Coopmans, zij hebben ervaring als trainer bij FC Groningen. Daarbij zullen zij ondersteund worden door Mesud Yildirim, oud-jeugdspeler van Hoogeveen en momenteel uitkomend in het beloften team van PEC Zwolle en door Twan Reinders, één van de jeugdige talenten van Hoogeveen. Kortom, een goede trainersstaf om alle spelers de optimale begeleiding te bieden.
‘5 maart starten we met de gratis proeftraining. De aanvang is om 09.30 uur op het hoofdveld van VV Hoogeveen. Deze training zal circa twee uur duren. Vriendelijk verzoek om een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Daarna volgen er 10 trainingen met een geweldige afsluiting op 18 juni. De jongste leeftijdsgroep traint om 09.30 uur, de andere groep start om 11.00 uur. We hebben er veel zin in’, vertellen de trainers.
De voetbalschool is bedoeld voor alle jeugdige voetballers in de regio. Meer informatie kan verkregen worden via www.vvhoogeveen.nl. Hier kan men zich ook inschrijven.

Door Henk Boer

%d bloggers liken dit: