Actie,  Evenementen,  Maatschappelijk

Voetselbank actie in Drenthe gaat weer van start

ASSEN/HOOGEVEEN – Rtv-Drenthe gaat van start! De actie Samen voor de Voedselbank trapt af op zaterdagochtend 8 december om 10.00 uur bij de Jumbo in Beilen.

Op de foto de opbrengst van vorig jaar:  foto RTVDRENTHE ©

Daar krijgt de Voedselbank Hart van Drenthe een eerste voedselpakket overhandigd. Op die dag wordt in een groot aantal supermarkten in de provincie actief actie gevoerd om zoveel mogelijk goederen in te zamelen. In Hoogeveen gebeurt dit door de Soroptimisten De Reestlanden, de Rotaryclub Hoogeveen-de Wolden en de vrijwilligers van de voedselbank Hoogeveen.

Zij staan de gehele dag bij de volgende supermarkten in Hoogeveen:

Albert Heijn Griendtsveenweg 20 Albert Heijn De Weide 28 Albert Heijn Offerein De Nije Nering 50 Nettorama Alteveerstraat 10 Jumbo Tamboerpassage 1 Coop De Wielewaal 24-28 Coop Grote Beer 41-43 Super Coop De Weide 1 Nettorama Alteveerstraat 10

foto: actie 2017
foto: actie 2017

In het Voedselbankjournaal, meteen na Drenthe nu, kijken we terug op alle acties van die dag. Ook volgen we mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank en kijken we hoe het met een van de klanten van vorig jaar is gegaan. Op vrijdagavond 14 december maken we in een live-show de opbrengst bekend en sluiten de actie in stijl af.

Volg alles over de actie op radio, televisie, online en via Social Media Al het nieuws rond de voedselbankactie is van 8 t/m 14 december dagelijks te volgen op radio, televisie en via ons liveblog. Updates, foto’s en ‘achter de schermen’ filmpjes kunt u vinden op Facebook, Instagram en Twitter.

Meer informatie? Voor meer informatie over de actie voor de voedselbank kunt u een mail sturen naar projectcoördinator Margreet Gort, m.gort@rtvdrenthe.nl, of bellen naar 06-29603012.

Geef een reactie