Rudie Pol assistent-trainer bij Hoogeveen zondag
Hoogeveen – Nadat eerder bekend werd dat Nico Haak komend seizoen hoofdtrainer wordt van Hoogeveen zondag, is nu ook bekend bij zijn assistent wordt. Rudie Pol zal deze rol gaan invullen.

Pol is een echte clubman en was tot vorig seizoen actief als trainer bij Hoogeveen zaterdag. Met deze ploeg promoveerde hij van de vijfde klasse naar de derde klasse.

Momenteel is Pol trainer van de tweede zondagselectie van Hoogeveen. Een rol die hij sinds kort vervult. Hij startte het seizoen als adviseur van jeugdtrainers bij de club. Toen Bertus Benjamins echter zijn taken als trainer bij de tweede selectie moest neerleggen vanwege drukke werkzaamheden, nam Pol het stokje over. De technische commissie wilde voor de functie van assistent-trainer graag iemand met binding met de club en heeft die met Pol nu gevonden.

Ook de opvolger van Rudie Pol bij de tweede selectie is bekend. Henri Vogelzang maakt de overstap van Zuidwolde naar Hoogeveen. De inwoner van Dedemsvaart is geen onbekende bij Hoogeveen. In het seizoen 1997-1998 speelde hij onder trainer Jan Wielink een jaar bij Hoogeveen in de Hoofdklasse. Vogelzang zal gaan samenwerken met Tonnie Takens.

Bijgevoegde foto van Rudie Pol is vrij te gebruiken met naamsvermelding Foto: Gerjo Stegeman.

Geef een reactie