Noordscheschut – Volkszanger Jannes uit Noordscheschut nieuwe carrière als acteur? Vanmiddag vertelde hij bij RTV-Drenthe dat hij een figurantenrol heeft als fietsenmaker in het sinterklaasjournaal. Dat dagelijks wordt uitgezonden bij de NPO 3 om zes uur.jannes-sinterklaas-journaal

Het was wel een kleine rol maar toch leuk. Met al die camera mensen om je toe. “Echt leuk” en spannend. En het was de eerste keer dat ik acteerde. Volgens de volkszanger verliepen de opnames vlot.

Zelf heb ik de opnames nog niet terug gezien. Aanstaande donderdag worden deze uitgezonden. Het zou best zo zijn dat het niet bij deze ene rol blijft. Als het op mijn pad komt zegt de volkszanger. De zanger is wel benieuwd wat zijn familie, vrienden, en fans ervan vinden. “Wat ik ervan van heb Gebakken”

Het script
Burger Burgemeester Westmaas en presentator van het sinterklaasjournaal Jeroen fietsen samen naar de haven waar de sinterklaasboot ligt afgemeerd.

Bij aankomst vraagt Jeroen aan burgemeester Westmaas van Meppel moet de fiets niet op slot? De burgemeester zegt dit is niet nodig hier. Opdat moment komt Jannes (fietsenmaker) aanlopen en bekijkt de fietsen. Waar op Jeroen vraagt, wat doe je daar? Er zitten een paar schroefjes zegt de fietsenmaker, die Jannes zou verhelpen.

Door Henk Boer

Geef een reactie