HOOGEVEEN – Een vol podium, diverse stands, een tombola en veel gezelligheid zijn de ingrediënten van de jaarlijkse Elvis Fan dag aanstaande zaterdag in het Des-Gebouw. Elvis For Everyone, de Elvis-fanclub met roots in Hoogeveen, is er ook deze keer weer in geslaagd een sterk programma samen te stellen.

Naast Richard Kracht, inmiddels een vaste kracht, komt ook Jimmie Wierenga een optreden verzorgen. Jimmie is een bekend gezicht in Elvisland, of beter: een bekende stem.
Dat Elvis ruim 40 jaar na zijn dood nog steeds springlevend is, blijkt wel uit de vele recente releases van boeken en cd-boxen alsmede de vele evenementen die wereldwijd georganiseerd worden.

Zo bracht platenlabel RCA afgelopen zomer een 11 cd-box uit met live opnamen uit 1969, het jaar dat Elvis weer terug op het podium was. En ook het studiomateriaal uit dat jaar is in een jubileumuitgave uitgebracht.

Maar ook was Elvis onlangs nog in de bioscoop te zien. En rond kerst is er een Christmas tour langs een aantal theaters in het land. Hoogeveen kan dus natuurlijk niet achter blijven. Daarom is iedereen zaterdag van harte welkom in het DES-gebouw aan de Albert Steenbergenstraat 44. De deuren gaan open om 12.00 uur.

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: