ELIM – Iedereen die voor zichzelf werkt of van plan is dit te doen, zou deze aflevering van Koopman op pad eens moeten bekijken. Er zijn namelijk heel wat zaken, die je niet verteld worden en als je er mee te maken krijgt, is het meestal al te laat.

Iemand wil voor zichzelf gaan werken, laat zich inschrijven en gaat van start. Heel simpel allemaal. Aan de rechten en plichten richting Belastingdienst wordt nog wel enige aandacht besteed, maar daar stopt het dan zo ongeveer mee. In deze aflevering neemt adviseur van bureau in Focus ons mee in juist dat deel wat veelal niet verteld wordt en wat juist zeer grote gevolgen kan hebben. ‘Ik heb het niet geweten’ is geen excuus, want iedere Nederlander dient de wet te kennen.
Helaas is dat zeker bij veel zelfstandigen niet het geval. Zo is maar weer eens bewezen dat de wekelijkse videorubriek er voor iedereen is. Of het nu gaat over politiek, cultuur of veiligheid, Koopman op pad zit er bovenop.

Volgende week
De uitzending van volgende week zaterdag 8 augustus, 19:00 uur geeft een verslag van de CS Riders die weer een ziek meisje en haar familie heel gelukkig hebben gemaakt in Hoogeveen. Zaterdag 15 augustus 19:00 uur heeft Koopman een soort van afscheidsgesprek met Erwin Slomp als wethouder van de Gemeente Hoogeveen. Blijf dus kijken en genieten van onze wekelijkse afleveringen.

Geef een reactie