Pesse – De voorbereiding van het GigaGfestival, dat 26 mei wordt georganiseerd in de feesttent in Pesse draait op volle toeren.

flyer-gigaG-2016-1

Op het festival zullen optreden de Tourette Band, bekend van het tv-programma Tourette in Tour, Burdy, Ronnie Ruysdaal, Het Feestteam, Dennie Christian en Jannes. De presentatie is in handen van William Bossong. Dweilorkest. Vanaf 18.30 zal het dweilorkest De Knollenplukkers uit Ruinen de gasten al ontvangen met een vrolijke noot. Iedereen kan met dit orkest mee zingen en dansend de tent in gaan. Hoogevener van het jaar.

De organisatie heeft de Hoogevener van het jaar Kim Stellingwerf weten te strikken om de openingshandeling te verrichten. Om 19.30 zal zij als eerste het podium betreden. Tot 22.30 uur zal Jannes als laatste optreden.De Tent.Dit jaar zal er een extra grote tent aan de Pesserveldweg staan.

Nog meer ruimte voor onze gasten. Zo zal er een speciaal rolstoel vak worden ingericht vooraan bij het podium. Ook speciale toiletvoorzieningen zullen aanwezig zijn. Er zijn diverse voorziening getroffen om de tent voor iedereen toegankelijk te maken.

Vrijwilligers.
Er zal een team van 40 vrijwilligers aanwezig zijn om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Van hulp bij het parkeren tot een gratis gaderobe, aan alles is gedacht

Voorverkoop.
Via de internetsite www.gigagfesival.nl loopt de voorverkoop al hard. De kaarten worden besteld vanuit het hele midden en noorden van het land. Ook bij de voorverkoopadressen zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Door Henk Boer

Geef een reactie