Hoogeveen – H.Z.V.V ontvangt zaterdag nummer drie Staphorst op sportpark Bentincksdijk. De gasten draaien een uitstekend seizoen en hebben nog alle kans op een prijs. Onlangs bekerde de ploeg verder door een 4-0 zege op Zeerobben.4_logo-hzvv

In de competitie speelde Staphorst dit jaar vier duels en won er twee, speelde er één gelijk en verloor één keer. Dat was een 1-0 nederlaag bij V.V.O.G. De eerste ontmoeting tussen H.Z.V.V en Staphorst eindigde in een afgetekende en verdiende 4-0 overwinning voor Staphorst. Staphorst zit dus in een goede fase, maar dat kan niet gezegd worden van H.Z.V.V, want door de 1-0 nederlaag bij DOS ’37 zakte het naar de twaalfde plaats.

De ploeg van trainer Karlo Meppelink speelde dit jaar vijf wedstrijden en behaalde nog geen overwinning. Het speelde twee keer gelijk en verloor drie keer. De ploeg zal de komende weken punten moeten gaan halen om de aansluiting met de veilige tiende plaats niet te verliezen. Tegen Staphorst is dat een moeilijke opgave en het is ook al lang geleden dat H.Z.V.V voor het laatst een thuiswedstrijd van Staphorst won.

Dat was op 8 april 2006 toen H.Z.V.V met 4-2 won. H.Z.V.V heeft eigenlijk geen andere keuze dan te winnen om afstand te kunnen houden van een degradatieplaats. Staphorst gaat voor promotie en het belooft dan ook een boeiende wedstrijd te worden. Aanvang: 15.00 uur.

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe.
Vrienden H.Z.V.V De Rood Witten

Door Henk Boer

Geef een reactie