HOLLANDSCHEVELD – Op zaterdag 24 maart a.s. houdt de Christelijke Muziekvereniging Juliana-De Bazuin weer haar jaarlijkse voorjaarsconcert, deze keer in MFC De Opsteker in Nieuwlande.

Foto: © 2018 de Hoogevener

En dat is voor het eerst op een andere locatie dan gebruikelijk. Vorig jaar werd het 50-jarig jubileum van de Hollandscheveldse vereniging nog gevierd met een groots concert in Sporthal De Marke en daarvoor was Het Jeugdcentrum de vaste plaats voor het voorjaarsconcert. Maar die laatste locatie bleek voor het voorjaarsconcert al een paar jaar een maatje te klein voor de groeiende vereniging. Meer leden bij zowel malletband als orkest brengen meer publiek op de been. En dat past simpelweg niet allemaal meer in het Jeugdcentrum. In de grote zaal in De Opsteker is voldoende ruimte voor een non-stop concert en is het mogelijk om de opstelling zo te maken dat niet telkens gewisseld hoeft te worden tussen de programmaonderdelen. Bijkomend voordeel is dat De Opsteker over een prima akoestiek beschikt, waarbij de muziek niet te overheersend overkomt.

Het concert begint op zaterdag 24 maart om half acht in De Opsteker aan De Spil in Nieuwlande. De zaal is open vanaf zeven uur en de entree bedraagt € 5,00.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: