Muziek

Voorverkoop GigaGfestival van start!

Hoogeveen – Vrijdagavond 15 april start de voorverkoop van het GigaGfestival tijdens een daverend optreden van WHOLOTTA in Het Podium Schutstraat 43 in Hoogeveen. De muziekavond start om 20.00 uur. Kaarten voor het GigaGfestival zijn in de voorverkoop slechts € 10,-.

GigaGfestivalDe Stichting Activiteiten Jongeren met een Beperking (AJB) organiseert, evenals voorgaande jaren, het GigaGfestival in de feesttent te Pesse op 26 mei 2016. Dit jaar zijn er optredens van Tourette on Tour, Burdy, Dennie Christian, Het Feestteam, Ronnie Ruysdael, Jannes. De presentatie is in handen van William Bossong.

Op de voorverkoopadressen zijn de kaarten ook beschikbaar. Deze staan vermeld op de site www.gigagfestival.nl Hier is alle informatie te vinden over deze bijzondere happening.
Het is geweldig dat de Stichting AJB weer kan rekenen op veel sponsoring van bedrijven en organisaties die het festival een warm hart toe dragen. Het GigaG heeft een geweldige sponsoring gehad van de Kroeg tot Kroegloop Ruinen-Ruinerwold. Ook de plaatselijke Rotary zal dit bijzondere festival steunen.

Vrijdag 15 april gaan we eerst een feestje bouwen in Het Podium vanaf 20.00 uur. Lekker dansen en meezingen met Wholotta.
Entree is zoals gewoonlijk €3,50.

Geef een reactie