HOOGEVEEN – De organisatie van de vierde editie Trappen Happen Stappen is nog in volle gang maar de voorverkoop van de tickets voor het succesvolle fietsevenement is reeds gestart. Afgelopen week overhandigden Rienk Kluiving en Myrthe Strijker van de organisatie de startbewijzen aan de vrijwilligers van Punt H in het centrum van Hoogeveen. Fietsliefhebbers kunnen nu dus naast de online e-tickets via de website ook fysieke startbewijzen halen bij Punt H.


Jaarlijks doen er ruim 2.000 enthousiaste fietsers mee aan het evenement. De groei die het evenement doormaakt in het aantal deelnemers heeft volgens de organisatie niet alleen te danken aan het mooie weer van vorig jaar. Maar het evenement onderscheidt zich vooral door het gevarieerde programma, tal van leuke bezienswaardigheden en verschillende lekkere hapjes onderweg. Dit jaar vindt het evenement plaats op 20, 21, 22 en 23 augustus. Op alle dagen wordt er gestart vanaf Paviljoen Nijstad en de finish is één keer bij het Activum (woensdag), één keer in het centrum van Hoogeveen (donderdag) en twee keer bij Paviljoen Nijstad (dinsdag en vrijdag). Mee doen kan 1, 2,3 of 4 dagen.

Prijzen
Wil je niet in de rij staan voor tickets, koop je tickets dan van tevoren. Meer informatie en bestellen van de tickets kan via de website www.trappenhappenstappen.nl of de tickets kunnen direct aangeschaft worden bij Punt H, Hoofdstraat 17a, naast de Tamboer. De kassa is open van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Een dag ticket is verkrijgbaar voor € 6,00 in plaats van € 7,50 en tickets voor de hele week zijn verkrijgbaar voor € 22,50 in plaats van € 25,00.

De voorverkoop bij Punt H loopt tot en met zaterdag 17 augustus.
De organisatie rekent dit jaar weer op mooi weer en veel enthousiaste fietsende mensen, die genieten van alles wat er te beleven is in en rond Hoogeveen. Fiets ook gezellig mee!

Geef een reactie