HOOGEVEEN – Als team ‘Zes X Zes’ doen Wilma van Vliet, Henriët Jansen, Tim Klaucke, Patrick Poeste, Daniël Nijenmanting en Stoffer-Remmelt Kats komende week mee aan de Budapest Rally. De run wordt van 13 tot en met 19 juli vanaf Amsterdam verreden met als einddoel de hoofdstad van Hongarije.

Het team met de meeste punten wint uiteindelijk een mooie prijs, maar daar is het de mannen en vrouwen niet primair om te doen. “De gezelligheid en onderlinge saamhorigheid staan voorop”, zegt Patrick. Daarvoor hebben we een Mercedes-Benz 208 CDI aangeschaft, opgevrolijkt en aangepast met allerlei toeters en bellen.

“Elke dag leggen we een bepaalde etappe af langs een aantal van de mooiste routes in Europa. Onderweg zijn er elke avond feestjes op leuke locaties, waar alle teams samenkomen. We zien er enorm naar uit”, aldus de vrienden, die na de run nog een weekje vakantie vieren aan het Balatonmeer om vervolgens in alle rust naar huis te rijden. Wie de mannen en vrouwen op hun reis wil volgen kan dat doen via de Facebookpagina ‘Zes X Zes’ met een dagelijkse update tijdens de rally.

Geef een reactie