Vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus wordt het Mooier Dan Ooit.
HOOGEVEEN – Theater De Tamboer, Het Podium, Scala Centrum voor de Kunsten, de Bibliotheek/Verhalenwerf en de Vrienden van De Tamboer luiden op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus het nieuwe culturele seizoen in. Op vrijdag 27 augustus vieren De Tamboer en De Vrienden feest met het Vriendenfestival, waar No Name, Erikah Karst en Balance optreden. Dan start ook de kaartverkoop van het nieuwe theaterprogramma van De Tamboer. Zaterdag 28 augustus bruist het in Hoogeveen met muziek, straattheater, verhalen en vermaak tijdens het traditionele openingsfestival U!TdagenD Hoogeveen. Ook vindt de opening van de Kunstroute plaats tijdens U!TdagenD. De culturele instellingen doen het publiek een belofte: het wordt Mooier Dan Ooit.

Reserveren
Voor het Vriendenfestival en de Muziekavond in de Beeldentuin kunnen vanaf vandaag kaarten worden gekocht via detamboer.nl. Er is geen vaccinatiebewijs of coronatoegangsbewijs nodig voor bezoek aan het theater, wel moet er een kaartje worden gereserveerd.

Het middagprogramma van U!TdagenD Hoogeveen is volledig gratis. De meeste activiteiten kunnen vrij bezocht worden, zonder reservering. Voor de optredens in de Tamboerzaal en Passagezaal kan vanaf 17 augustus een kaartje worden gereserveerd via detamboer.nl.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: