Hoogeveen – Activiteitencommissie Schutlanden/Kattouw (Smederijen) en NNCZ woonzorgcentrum de Vecht hebben het initiatief genomen een Vrijmarkt te organiseren als zomeractiviteit voor de wijk. De vrijmarkt vindt plaats op zaterdag 1 juli as. van 13.00 – 17.00 uur.

Op de vrijmarkt zijn er kraampjes waar bewoners uit de wijk o.a. hun zelfgemaakte (creatieve) producten verkopen, maar ook tweedehands (kinder)kleding is een mogelijkheid. Er is een “kleedjesmarkt” voor de kinderen waar ook zij op deze middag speelgoed en andere spulletjes kunnen verkopen. Voor meer vermaak is er een springkussen en kunnen kinderen zich laten schminken. De vrijmarkt is leuk voor jong en oud en een prima gelegenheid om nog mooie spulletjes te (ver)kopen.

Aanmelden
Aanmelden voor de vrijmarkt kan bij de receptie van de Vecht tot en met 23 juni as. Kosten voor een kleedje zijn € 2,- (incl. ranja en een ijsje). Kosten voor een kraampje zijn € 7,50 (incl. koffie/thee en iets lekkers). De vrijmarkt vindt plaats op de parkeerplaats van de Vecht.

Door Henk Boer

Geef een reactie