HOOGEVEEN – De estafettestok Vrijwilligerswerk is door TC De Weide overhandigd aan de groep vrijwilligers van het jaarlijkse Sport- en Cultuurkamp. Namens het bestuur van de tennisclub gaf Edgar Muller het stokje letterlijk over aan Billy Joe Veldman, een van de enthousiaste vrijwilligers die het Sport- en Cultuurkamp dit jaar weer tot een succes maakten.

Vrijwilligers Sport- en Cultuurkamp ontvangen estafettestok vrijwilligerswerk

Na een geslaagde week werden de vrijwilligers hiermee in het zonnetje gezet als waardering voor hun inzet. Op vrijdagmiddag waren de deelnemers aan het kamp net weer vertrokken met hun ouders. Ze sloten de week af met bingo met leuke prijsjes op de vrijdagochtend en een gezonde lunch tot besluit. Na tranen en dikke knuffels zwaaiden de begeleiders, vrijwil-ligers én sportfunctionarissen, de kinderen uit.
Alle begeleiders hadden met elkaar nog een gezellige afsluiting in de vorm van een barbecue. “We hebben een mooie week met elkaar gehad en de kinderen een fijne ervaring bezorgd. Zonder de groep vrijwilligers is het voor ons onmogelijk om dit te organiseren. Wij zijn ze dan ook dankbaar voor hun inzet. We hebben prima samengewerkt en we weten wat we aan el-kaar hebben”, aldus sportfunctionaris bij gemeente Hoogeveen Gerdo van Dalen, “daarom zeer verdiend dat deze groep, die vooral uit jongeren bestaat, de estafettestok ontvangt!”

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: