Hoogeveen – In een poule met Rolder Boys, Wolvega en Olympia wist het jonge talentvolle team van Vv Hoogeveen alle 3 de wedstrijden te winnen. In de 1e wedstrijd was het duurde het even tegen het verdedigend ingestelde Wolvega voordat het verschil gemaakt werd.

Maar uiteindelijk wisten de blauwwitten met 3-1 te winnen dankzij 3 prachtige goals van Marco Santing, Julian Mol en Dave Padding. Het duel met Olympia’28 was een solide wedstrijd en Dave Padding en Marco Santing bekroonden hun uitstekende spel van deze avond met prima doelpunten en zetten de 3-0 eindstand op bord.

In de laatste wedstrijd moest met Rolder Boys uit gemaakt gaan worden wie poulewinnaar zou worden. In een boeiende wedstrijd zette Ferdi Hidding het goede zaalvoetbalteam uit Rolde op voorsprong. Hoogeveen creëerde ook goede kansen en de hardwerkende Nico Schulting tekende de gelijkmaker aan. Hoogeveen ging echter vanuit de solide defensie o.l.v. Raimon Benjamins en met een belangrijke rol voor Jeffrey van Veen op jacht naar meer. Julian Mol was het meest attent in een rebound situatie na een schot van Enrico Schonewille en liet de keeper kansloos. Uiteindelijk besliste Dave Padding de wedstrijd met de 3-1. De jonge jongens van Hoogeveen liet zien in hun rol te groeien en zetten een mooie teamprestatie neer. Vrijdagavond 29 december wordt de finale gespeeld in sporthal Ezinge in Meppel.

Selectie Vv Hoogeveen: Raimon Benjamins, Marco Santing, Jeffrey van Veen, Julian Mol, Nicky Seinen, Nico Schulting, Enrico Schonewille en Dave Padding.