Hoogeveen – Voetbalvereniging Hoogeveen nodigt ambitieuze talentvolle voetballers uit om deel te nemen aan de selectieprocedure voor komend seizoen.

Voetbaltalent VV Hoogeveen

De jeugdafdeling van v.v. Hoogeveen ontwikkelt zich positief en heeft de ambitie om in de nabije toekomst weer op divisieniveau uit te komen én om zelf spelers op te leiden voor het 1e elftal. Daarvoor heeft het een opleidingsplan opgesteld en voor komend seizoen voor elk team 2 trainers aangesteld. De trainers van de selectieteams zijn gediplomeerd en hebben zelf op hoog niveau gespeeld of doen dat nog steeds.

Alle teams trainen 2x per week op onze mooie accommodatie. Daarnaast is voor talenten uit de E, D en C sectie een extra trainingsmogelijkheid op maandagavond die wordt verzorgd door Jordan Jansen (trainer FC Groningen). B- en A-junioren komen ook in aanmerking om zich door te ontwikkelen bij O23 of O18. De hoofdtrainers van v.v. Hoogeveen zijn nauw betrokken bij de jeugd. Talenten die positief opvallen komen in aanmerking voor een stageplaats bij het 1e elftal.

De selectieprocedure loopt van 23 mei t/m 7 juni en bestaat uit een aantal trainingen en wedstrijden met de voorlopige selectiegroep van elke leeftijdscategorie. Je speelt mee met de huidige v.v. Hoogeveen spelers en krijgt dezelfde kansen. 9 juni krijg jij dan te horen welke voetballeeromgeving passend voor jou lijkt.

v.v. Hoogeveen investeert in de jeugd en hier voetballen is een feest! Ben jij een jeugdige voetballer die in zichzelf wil investeren, later op hoog niveau wil voetballen en die graag in een selectieteam van onze warme volksclub wil voetballen? Geef je dan voor 20 mei op voor de selectieprocedure via berrybeuker@vvhoogeveen.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie