HOOGEVEEN – Bibliotheek Hoogeveen organiseert elke tweede donderdag van de maand Walk&Talk, een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Tijdens Walk&Talk kunnen werkzoekenden ervaringen delen en contacten leggen. Ook geven deskundigen praktische tips die helpen bij het zoeken naar een geschikte baan. Elke maand behandelt Walk&Talk een ander thema. In juli is het thema Solliciteren met passie.

foto Bibliotheek ©

Waar sta jij? Wil je een baan waarin je je passie kwijt kan? Is een baan die je gewoon leuk vindt geschikt voor jou? Of maakt het je niks uit of je plezier beleeft aan je werk? Is een baan die aansluit bij jouw passie een luxe of best haalbaar? Daarover gaan we met elkaar in gesprek tijdens de Walk&Talk van 12 juli.

Voor wie?
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan.
Goed om te weten Deelname is gratis en telt bij het UWV als activiteit.
Wanneer? Elke tweede donderdag van de maand van 10.15 tot 12.15 uur (doorlopende inloop). Data komende maanden: 12 juli, 9 augustus, 13 september en 11 oktober.

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: