Hoogeveen – Op zaterdag 9 december is er weer de jaarlijks Elvis Fandag in het DES-gebouw. De zaal is vanaf 12.00 uur open, met stands en Livemuziek, er is een nieuwe opzet van de dag. Voorgaande jaren was de Elvis Fandag al en groot succes.

Info van de fanclub
De Nederlandse Elvis Presley Fanclub (opgericht op 8 januari 1962) is al ruim 50 jaar actief. Er zijn inmiddels al 279 afleveringen van onze uitgave It’s Elvis Time verschenen. Het blad verschijnt viermaal per jaar en is 245 x 170 mm met een omslag in kleur.

Ook organiseren wij minimaal één keer per jaar een Elvis herdenkingsdag. Op deze dagen vertonen we films en zeer vaak onbekend materiaal van Elvis. Verder op deze dagen livemuziek en nog veel meer activiteiten. Op deze dag halen we regelmatig gasten uit Amerika die met Elvis hebben gewerkt. Zo hadden wij in de afgelopen jaren Drummer DJ Fontana, gitaristen Scotty Moore en James Burton, basgitarist Jerry Scheff, pianist Glen D Hardin.

En de backing vocalisten Kathy Westmoreland en Shaun Nielsen. Ook de backing groups zoals de Sweet Inspirations, The former members of the Stamps quartet en The Imperials zijn al eens geweest. Ook Bill Belew, de ontwerper van Elvis zijn jumpsuits heeft al eens opgetreden voor het Nederlandse publiek.
Voor meer informatie zie de website van de fanclub op.

Geef een reactie