Hoogeveen – Iets kapot en door uzelf niet te repareren of bijvoorbeeld. hulp nodig bij een gebruiksaanwijzing? Dan zien wij u graag zaterdag 28 oktober van 11 tot half 4 in het Repair Café in kringloopwarenhuis Het Goed aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

Tot eerder berichtgeving, zou er toch een van onze vrijwilliger zijn die u kan helpen met uw computerproblemen. Van 11.00 tot 13.30 uur is de vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of de verwijdering van overbodige software. Vergeet s.v.p. niet voor de zekerheid gebruikersnamen en wachtwoorden van bijvoorbeeld. Uw e-mail of mobiel mee te nemen. Reparatie van monitoren is helaas niet mogelijk.

Wilt u naar het Repair Café niet meer dan twee – schone – artikelen meenemen? En als u hulp nodig heeft om bijv. een lange broek korter te maken, de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? Of de oude rits thuis al verwijderen als het u niet lukt een nieuwe rits in te zetten?

Als u tevreden bent over de reparatie of het advies ontvangen de vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen graag een bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap zodat wij u volgende keer hopelijk nóg beter kunnen helpen…….

Geef een reactie