Hoogeveen – Lukt het u niet om bijvoorbeeld. uw wekkerradio, strijkijzer, broek met een losse zoom, lamp, broodrooster, stoel, naaimachine, kapot kussenhoesje of boormachine te repareren.11_24_15-repair-cafe-hoogeveen

Dan ontmoeten wij u graag zaterdag 28 november bij Repair Café Hoogeveen in kringloopwinkel Het GOED, Gratamastraat 12. Van 11 tot half 4 zitten de vrijwilligers klaar om u te helpen met reparaties of om advies te geven (mocht reparatie niet lukken). Reparen wordt zo leuk en leerzaam en het voorkomt het onnodig weggooien van spullen zodat u het milieu spaart én geld uitspaart!

Ook is het Repair Café een gezellige ontmoetingsplek met gratis koffie of thee voor alle bezoekers van Het GOED en het Repair Café.

Er is zaterdag de 28e van 11 tot 1 een vrijwilliger beschikbaar voor uw kleine computerproblemen zoals het helpen bij het installeren van uw zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software.

Reparatie, hulp en advies zijn gratis, maar Repair Café Hoogeveen ontvangt graag uw vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap.

Door Henk Boer

Geef een reactie