Hoogeveen – Ook in de zomervakantie bent u met maximaal twee kapotte artikelen op zaterdag 30 juli van 11 tot half 4 weer van harte welkom bij het Repair Café in kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.Repair Café -30_07_16

Denkt u hierbij bijvoorbeeld. aan kapotte (zak)lampen, strijkijzers, kleding, wekkers, radio’s, stoelen, boormachines, ventilatoren of waterkokers. Wilt u alstublieft met schone spullen komen en niet met bijvoorbeeld. een broek vol vlekken, vette frituurpan of stofzuiger met boordevolle stofzuigerzak? Wilt u de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven als iets wilt inkorten? En haalt u de oude rits eruit als u hulp wilt bij het inzetten van een nieuwe rits?

Onze Senseo-specialiste is niet aanwezig. Maar van 11 tot 1 is wel een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of de verwijdering van overbodige software. Vergeet s.v.p. niet gebruikersnamen en wachtwoorden van bijvoorbeeld. uw e-mail of mobieltje mee te nemen voor het geval, dat nodig mocht zijn. Reparatie van monitoren is helaas niet mogelijk.

Reparatie en advies zijn gratis, maar met een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap te kunnen kopen is Repair Café Hoogeveen we enorm blij.

Kringloopwarenhuis Het GOED is natuurlijk zaterdag de 30ste zelf ook open en er is voor alle bezoekers van winkel of Repair Café gratis koffie of thee.

Door Henk Boer

Geef een reactie