Hoogeveen – Op zaterdag 3 september 2016 opent Hoogeveen het nieuwe culturele seizoen met festival U!TdagenD. Ook de podiumkunstenaars en beeldend kunstenaars uit Hoogeveen en omgeving krijgen een professionele podiumplek!

Barto Comic Acrobat

Opnieuw maakt de organisatie ruim baan voor (semi-) amateurs. De aanmeldprocedure is gestart. Aanmelden kan tot 1 mei via www.uitdagend.nl.

De vorige edities van U!TdagenD waren een succesvolle, bruisende mix van professionele en amateur optredens. Jaarlijks bracht het duizenden bezoekers op de been. Dus wil je publiek, stap op dat podium!

Toneelvereniging, dansgroep, muzikant, beeldend kunstenaar, conferencier, singer-songwriter, rock- pop-, metalband of noem maar op. Elke (semi-)amateur uit Hoogeveen en omgeving krijgt de kans op eeuwige roem. In 2016 meer dan ooit ruim baan voor lokaal talent op binnen- en buitenpodia rond de Hoofdstraat Noord, in het centrum van Hoogeveen en in Theater De Tamboer.

U!TdagenD is een initiatief van Theater De Tamboer, Vereniging Vrienden van De Tamboer, Scala Centrum voor de Kunsten, Het Podium en Bibliotheek Hoogeveen / De Verhalenwerf in uitvoering (Bibliotheek Hoogeveen en Museum De 5000 Morgen werken aan de Verhalenwerf).

U!TdagenD 2016 kan worden gerealiseerd met een bijdrage van de gemeente Hoogeveen. Noteer alvast de datum en bedenk wat je op het festival wilt presenteren.

En…
het nieuwe seizoen begint niet alleen met U!TdagenD. Op 2 en 3 september is ook weer het www.occultfest.nl.

Door Henk Boer

Geef een reactie