Hoogeveen – Op vrijdagavond 8 en zaterdag 9 september 2017 opent Hoogeveen het nieuwe culturele seizoen met U!TdagenD. Op meerdere podia met verschillende thema’s in en om de Tamboer zal een gevarieerd en spraakmakend programma worden geboden.

De vorige edities van U!TdagenD waren een succesvolle, bruisende mix van professionele en amateuroptredens, kinderactiviteiten en een kunstmarkt. Jaarlijks bracht het duizenden bezoekers op de been.

Ook de podiumkunstenaars en beeldend kunstenaars uit Hoogeveen en omgeving krijgen een professionele podiumplek! Opnieuw maakt de organisatie ruim baan voor (semi-)amateurs.

De aanmeldprocedure is gestart. Aanmelden kan tot 1 mei via www.uitdagend.nl. Dus wil je publiek, stap op dat podium! Toneelvereniging, dansgroep, muzikant, beeldend kunstenaar, conferencier, singer-songwriter, rock- pop-, metaalbond of noem maar op. Elke (semi-)amateur uit Hoogeveen en omgeving krijgt de kans op eeuwige roem. In 2017 opnieuw ruim baan voor lokaal talent op binnen- en buitenpodia rond de Hoofdstraat Noord, in het centrum van Hoogeveen en in Theater De Tamboer.

U! TdagenD is een initiatief van Theater De Tamboer, Vereniging Vrienden van De Tamboer, Scala Centrum voor de Kunsten, Het Podium en Bibliotheek Hoogeveen/ De Verhalenwerf

U! TdagenD 2017 kan worden gerealiseerd met een bijdrage van de gemeente Hoogeveen. Noteer alvast de data en bedenk wat je op het festival wilt presenteren.

En…
het nieuwe seizoen begint niet alleen met U!TdagenD. Op 1 en 2 september is ook weer het www.occultfest.nl. En op zaterdagavond 9 september “Bios in het park”

Geef een reactie