ELIM/JOOGEVEEN – Het van oorsprong Elimse bedrijf, Weerts Advies, bekend om de binnen en buiten zonwering, garagedeuren en tuinkamers is definitief in Hoogeveen gevestigd. Het bedrijfsgedeelte in Elim is helemaal opgeheven en alles is in Hoogeveen gecentreerd aan de Industrieweg 49b. Daar heeft het bedrijf een prachtige showroom waar heel veel kwaliteitsproducten staan opgesteld. Het zien van de producten geeft de consument meer beleving. “Het zien wat je koopt”.

Een vrijblijvend bezoekje aan dit bedrijf aan de Industrieweg 49b is zeker in deze eindejaar periode aanbevelingswaardig. Er is ruime parkeergelegenheid voor het pand en de koffie is altijd klaar. Er zijn nog al wat aantrekkelijke acties op garagedeuren, tuinkamers en zonwering. Vergeet vooral komende vrijdag en zaterdag ‘de Black Friday actie’ (de data 26 en 27 november) niet. Een bezoekje aan dit bedrijf kan u zomaar veel geld besparen.

Alleen aan de kwaliteit van het advies en de aangeboden producten wordt niet getornd. Weerts staat voor betaalbare kwaliteit met een uitstekende service. Natuurlijk kunt u het bedrijf ok op internet vinden: www.weertsadvies.nl Door te klikken op de bijbehorende afbeelding krijgt u vast een voorproefje van de veelzijdige showroom van Weerts Advies.

Door Henk Boer

Geef een reactie