HOOGEVEEN – Zomervakantie of niet, de vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen gaan gewoon door op de laatste zaterdag van de maand. U bent zaterdag 27 juli (weer) van harte welkom met één kapot maar wel schoon artikel zoals bijv. een ventilator, grasmaaier, (zak)lamp, strijkijzer, wekker, boormachine, heggenschaar, waterkoker, radio of kledingstuk.
Is er nog iets defect, dan kunt u zich daarna opnieuw melden bij de Repair Cafégastvrouw. Wilt u, als u bijv. een broek wilt inkorten, de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? Als u thuis garen in de juiste kleur heeft, wilt u dat dan meenemen. Want ondanks de vele kleuren garen die wij hebben, kan het voorkomen dat net de goede kleur ontbreekt. En wilt een oude rits er al uithalen als u hulp nodig heeft bij het inzetten van een nieuwe?
Wij proberen u met het inzetten van een rits te helpen, maar dat kan alleen als het andere naaiwerk en de tijd dat toelaten. Reparatie en advies zijn gratis, maar Repair Café Hoogeveen is blij met een vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap.
Wie weet tot ziens op zaterdag 27 juli van 11.00 tot 15.00 uur in kringloopwarenhuis Het Goed, Kanaalweg 2 in Hoogeveen!

Geef een reactie