HOOGEVEEN – Lukt zelf repareren niet, dan is er zaterdag 29 februari van 11 tot 3 weer een Repair Café bij kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen. De vrijwilligers van het Repair Café proberen, zoals elke laatste zaterdag van de maand, samen met u de meest uiteenlopende kapotte artikelen te repareren. Bijvoorbeeld. een lamp, strijkijzer, papierversnipperaar, naaimachine, broodrooster, lange broek, wekkerradio, kruimeldief, bloesje of boormachine.

Als u hulp nodig heeft om bijvoorbeeld, een lange broek korter te maken, wilt u dan de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? Heeft u garen in de juiste kleur, neem dat dan alstublieft mee. Repair Café Hoogeveen heeft inmiddels al veel kleuren garen, maar natuurlijk niet alles.

Om te voorkomen dat klanten erg lang moeten wachten voor ze aan de beurt zijn, kunt u één – schoon – product meenemen. Heeft u daarna nog iets dat u graag gerepareerd wilt hebben, dan kunt u zich opnieuw melden bij één van de gastvrouwen.

Reparatie of advies is gratis, maar als u tevreden bent ontvangt het Repair Café graag een vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap.

%d bloggers liken dit: