Binnenkort is het weer Valentijnsdag, wellicht is dan juist een mooi moment om stil te staan bij jou/jullie relatie.

De Marriage Course kun je zien als een investering in je relatie. Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

De Marriage Course is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent. Als je al een sterk huwelijk hebt, zal deze cursus je helpen je relatie verder te verbeteren. Het kan ook zijn dat jullie voor een nieuwe uitdaging in je huwelijk staat, bijvoorbeeld de geboorte van een kind, een verandering in carrière, verdriet waarmee een van de twee geconfronteerd wordt, opgroeiende pubers, enzovoorts. Het is goed om daar samen mee aan de slag te gaan en deze cursus helpt je daarbij.

De cursus duurt 7 avonden én een afsluitende open avond. De cursusavonden worden altijd gestart met een diner voor twee en daarna gaat de avond verder met een mix van les en interactie tussen jou en je partner.

Willen jullie samen al een beetje de sfeer proeven? In de week voorafgaande aan Valentijnsdag, op maandag 12 februari is er een open avond in Hoogeveen. Deze duurt van 20:00 tot 21:30. Kijk voor meer info op: www.marriagecourse.nl, bel 06-23295581 of mail mchgv@solcon.nl. Opgave is mogelijk tot 10 februari 2018.