HOOGEVEEN – Wereldlichtjesdag is een dag waarop we stilstaan bij de kinderen die niet meer bij ons zijn. Het is een dag van verbondenheid, troost en hoop. Op deze dag branden we overal ter wereld kaarsjes voor onze overleden kinderen. Zo maken we een cirkel van licht die de hele aarde omarmt. We noemen hun namen, we delen onze herinneringen en we steunen elkaar.

Dit jaar nodigen we u uit op zondag 10 december, om samen met ons te herdenken en kaarsjes te branden bij de koffielounge van uitvaartcentrum Zevenberg in fluitenberg. Dit is een warme en gastvrije plek waar we elkaar kunnen ontmoeten. U bent van harte welkom, of u nu ouder, broer, zus, opa, oma of verzorger bent.

We beginnen om 18.45 uur met het aansteken van de lichtjes en het noemen van de namen. Daarna is er tijd voor een gedicht, een lied of een persoonlijk woord. Ook kunt u een kopje koffie of thee drinken en een praatje maken met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt. De herdenking duurt tot 20.00 uur.

Om alles goed te kunnen organiseren, vragen we u om u van tevoren aan te melden via info@manonsnoeker.nl. Vermeld daarbij met hoeveel personen u komt en de naam van het kind dat u wilt herdenken. Dan zorgen wij dat er genoeg kaarsjes zijn. U kunt zich ook op de avond zelf aanmelden bij de ingang. Neemt u alstublieft een foto van uw overleden kind mee, zodat we die een mooie plek kunnen geven tijdens de herdenking. Zo laten we samen zien dat onze kinderen altijd in ons hart en in ons licht zijn.

Locatie:
Fluitenbergseweg 30a in Fluitenberg

Geef een reactie