Nieuwlande – OBS Vogelvlucht zorgt deze week voor een wereldprimeur. Op woensdag 22 maart zal het digitale prentenboek Max en Vlammetje voor het eerst voor een groot publiek te zien zijn.

Een van de pagina’s van het boek

De kinderen van de school hebben al eerder mogen genieten van het eindresultaat van het boek, waaraan ze allemaal meegewerkt hebben. Ze waren zeer tevreden over het resultaat. Van veel kanten is er belangstelling voor de presentatie getoond en is gezocht naar een goed moment voor de publiekspresentatie. In het kader van de landelijke Week van het Openbaar Onderwijs heeft de school, net als alle Bijeen-scholen een Open Huis, van 9.00 – 11.00 uur. Het boek zal tijdens het open Huis maar liefst elk half uur vertoond worden. Iedereen die nieuwsgierig is naar het resultaat is van harte welkom, de toegang is gratis en de koffie en thee staat klaar.

Wij zouden het erg op prijs stellen dat u ons meehelpt dit bericht wijd te verspreiden door er in uw media aandacht aan te besteden, zodat zoveel mogelijk mensen er gratis van kunnen genieten.

Door Henk Boer

Geef een reactie