Hoogeveen – Vanmorgen om acht uur is Playroll begonnen met hun wereldrecord in de JT-bioscoop aan de van Echtenstraat. Een team bestaand uit 9 bouwers zijn begonnen met het bouwen aan de piramide van WC-rollen. Om een aanval te doen op de laatste record.                                                                  Playroll (14)-1De huidige record is afkomstig uit Brazilië, is 4,1 meter hoog en bestaat uit ruim 23.000 toiletrollen. We willen een 5 meter hoge piramide bouwen, bestaande uit 43.000 wc-rollen en hiermee een plek in het Guinness Book of records bemachtigen.

De bouw van de piramide vind plaats in de White box van de JT-bioscoop en zal gepaard gaan met diverse activiteiten. Na de bouw worden alle wc-rollen geschonken aan de Hoogeveense voedselbank.

U bent vanaf morgenvroeg ook welkom, bij het afbouwen van de piramide. De bouwers kunnen zeker uw aanmoediging gebruiken. Ook Sinterklaas brengt een bezoekje aan de JT-bioscoop

Of Volg nu live de verrichtingen van Playroll tijdens de wereldrecordpoging hoogste toiletrol-piramide in de White box in JT Hoogeveen.

Door Henk Boer

Geef een reactie