Wethouder Janita Tabak opent de nieuwe studio van Radio Hoogeveen

HOOGEVEEN – Na dat het vieren van het 30-jarige bestaan van Radio Hoogeveen in april geen door gang kon vinden. Toen gooide de Corona pandemie roet in het eten.

(Tekst gaat verder onder video)

Vandaag werd het feestje uitgebreid gevierd. Met één 30 uur durende marathon. Om 13.00 uur ging de marathon van start. Samen met oud presentatoren en geluidstechnici, herleefden er weer goede- en oude tijden uit vervlogen tijden. Die werden afgewisseld met oude fragmenten en interviews van de oud medewerkers.

Janita Tabak wethouder van onder ander Cultuur, was uitgenodigd, om in één aangepaste jubileumuitzending tussen 15.00 en 16.00 uur de officiële openingshandeling te verrichten. Na dat de eerste poging mislukte, ging het na de volgende poging goed. De wethouder drukte op een knop van het mengpaneel, en zo werd de plaat  van de golden Earring met  “News” ingestart. En werd de nieuwe studio hiermee officieel voor geopend verklaart.

De mensen van de omroep maken samen een gevarieerde marathonuitzending van 30 uur, die nog tot zaterdagavond 19.00 duurt.

Twitter bericht van Janita Tabak na de uitzending.

Video beelden: Radio Hoogeveen

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: