HOOGEVEEN – Theaterseizoen 22-23 gaat bijna van start in De Tamboer. In de brochure maakt het publiek uitgebreid kennis met het programma in het eerste deel van het nieuwe seizoen. En dat belooft heel veel moois! Maandag 29 augustus overhandigde directeur Pieter-Bas Rebers het allereerste exemplaar van de brochure aan Mark Tuit, wethouder Cultuur van gemeente Hoogeveen. Van cabaret-, toneel-, muziek- en kindervoorstellingen tot festivals en het nieuwe genre cirque nouveau, er valt voor iedereen weer heel wat te beleven in het Hoogeveens theater.

De theaterbrochure valt deze week op de mat bij vaste theaterbezoekers en kan vanaf nu gratis opgehaald worden aan de theaterkassa. ‘We kijken enorm uit naar volle zalen en staande ovaties, want wat is er nu mooier dan LIVE theater!’, aldus directeur Rebers. Het culturele seizoen in Hoogeveen opent feestelijk tijdens het Vriendenfestival en U!TdagenD Hoogeveen op vrijdag 2 en zaterdag 3 september. En om nog even na te genieten van de zomer is het publiek de hele maand september bij De Tamboer aan het goede adres voor een reeks heerlijke tuinconcerten. Met o.a. Syb van der Ploeg en het Stephanie Struijk Trio samen met Tim Knol.

Blind Date voor kaartkopers in september!
Om theaterliefhebbers een warm welkom terug te geven, ontvangen bezoekers die tussen 2 en 21 september kaarten kopen voor één of meerdere voorstellingen in De Tamboer, twee gratis Blind Date kaarten (op is op). De Blind Date is een exclusieve voorstelling op donderdag 22 september. Wie er op het podium staat als het doek opent, blijft een verrassing tot aan de aanvang van de voorstelling.

Geef een reactie