Zijn wij op zoek naar jou?

Houd jij van fotograferen of video maken? Wil jij bij premières van grote en kleine evenementen en er aanwezig te zijn en daar foto’s van maken, interviewen of een verslag schrijven. Dat kan. Hoe? Want dehoogevener is op zoek naar correspondenten en fotografen voor reportages in de gemeente Hoogeveen voor de avonden en/of overdag bij evenementen en persmomenten aanwezig kunnen zijn.

Zoeken wij jou?
Enthousiast!! nieuwsgierig en wil jij graag vertellen. Als je dit kunt of, kan het zijn dat je overdag of in de avond aanwezig zijn bij een evenement of persmoment. Dat doen we met mensen die kunnen schrijven of fotograferen of in staat zijn mooie videoreportages te maken. Je gaat in principe altijd met iemand anders van het team naar een persmoment die zorgt voor de foto’s, video of recensie. Dus kan jij overdag of in de avond in overleg aanwezig zijn bij een persmoment of première en wil jij graag samenwerken met de rest van het team van dehoogevener en hebben wij jou nog niet gevonden? Dan zouden we het heel leuk vinden als je contact met ons opneemt.

Wat moet je je goed bedenken?
Persmomenten zijn regelmatig overdag of in de avond. We proberen overal bij aanwezig te zijn, want we willen onze bezoekers over leuke evenementen uitgebreid informeren.

Het is belangrijk dat je of goed kunt schrijven, of mooie foto’s kunt maken, of videoverslagen kunt maken eventueel met interviews. Dat moet je doen met eigen middelen. Dehoogevener draait met alleen vrijwilligers met eigen middelen en er is geen financiële ruimte om voor reiskostenvergoeding te zorgen.

Wat kan jij van ons verwachten?
We zijn steeds bezig om de site nog beter te maken en mensen met goede ideeën zijn van harte welkom. Je mag zelfstandig aan de artikelen werken, en plaatsen op dehoogevener, maar je kunt altijd hulp vragen aan een van de overige redactieleden.

Ja? Neem dan contact met ons op. Dat kan door een mail te sturen aan redactie@dehoogevener.nl of het contactformulier in te vullen.