Hoogeveen – Vanaf vandaag kunnen wijkbewoners in de wijk Wolfsbos weer ideeën indienen voor de leefbaarheid en saamhorigheid in deze wijk. Dit kan op persoonlijke titel maar ook organisaties en verenigingen die in de wijk actief zijn, mogen hiervoor ideeën indienen.

Een goed idee kunt u indienen t/m vrijdag 3 november 2017. Een idee kan ingeleverd in de gele ton in d’ Olde bieb op dinsdag- en woensdagochtend gedurende deze periode en op vrijdagmiddag 3 november zijn ook mensen van het buurtcollectief Wolfsbos in d’ Olde bieb aanwezig om uw idee in ontvangst te nemen. Maar u kunt ook een mail sturen naar bcwolfsbos@gmail.nl of gebruik de inleverplaats bij cafetaria De Wielewaal in winkelcentrum De Wielewaal.

Een ideeënkaart wordt huis aan huis verspreid. Op deze kaart vindt u het ideeformulier met de voorwaarden. Bij de uitvoering van het idee wordt altijd een eigen vorm van inzet gevraagd. Het idee dient een sterk sociaal karakter te hebben waarbij het belangrijk is dat bewoners van de wijk kunnen genieten/gebruikmaken van het idee. Een jury, bestaande uit bewoners uit de wijk, beoordeelt de inzendingen. Bewoners die een idee indienen krijgen uiteraard persoonlijk bericht.

Geef een reactie