Evenementen

Wijkvereniging De Weide houd vakatiespeeldagen.

HOOGEVEEN – Wijkvereniging De Weide organiseert op de laatste twee woensdagen van de zomervakantie de vakantiespeeldagen. Deze worden dit jaar gehouden op 22 en 29 augustus op het grasveld naast het wijkgebouw aan de Ploeger 10.

Op de eerste dag op 22 augustus staan er 7 attracties opgesteld het altijd populaire rodeobed, tobbedansen, stormbaan Jungle, survivalbaan en 3 springkussens.

Op de tweede dag op 29 augustus staan er zelfs 9 attracties opgesteld. Een grote stormbaan van 20 meter lang, een stormbaan de kastelenrace, een klimwand van 9 meter, 4 springkussens, een rodeobed en tobbedansen. De tweede keer is dus wat uitgebreider en dat komt omdat dit evenement tevens het eindpunt is van de derde dag van de Hoogeveense fietsvierdaagse Trappen, Happen en Stappen.

Voor slechts € 2,00 kunnen de kinderen zich de hele dag vermaken en zij krijgen ook nog een beker limonade en een ijsje. Op de tweede dag is er voor de ouders koffie, frisdrank, en ook een broodje hamburger en broodje frikandel verkrijgbaar. De beide vakantiespeeldagen beginnen om 10 uur en de eerste dag duurt tot 17.00 en de tweede dag eindigt tussen 17.30 en 18.00 uur.

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

Geef een reactie