Hoogeveen – Op zaterdagavond 28 februari geeft Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina een concert in De Tamboer in Hoogeveen, met niemand minder dan… Pearl Jozefzoon!

Net als voorgaande jaren zal Chr. Muziekvereniging Wilhelmina een groots concert geven in het voorjaar. De vereniging heeft besloten een nieuwe weg in te slaan en gaat tegenwoordig eens per jaar de bühne op met een bekende artiest. Afgelopen jaar heeft Wilhelmina opgetreden met Linda Wagenmakers. Dit was een geweldig leuke avond, voor zowel de bezoekers als de vereniging. In februari mag de vereniging het podium delen met Pearl Jozefzoon.

Het wordt een muzikale avond waar de malletband nummers speelt als Rivers of Babylon, This is What it Feels Like en een Tarzanmedley. De majorettes en minirettes laten het publiek in een vijftien minuten durende show kennismaken met twirl en dans. Het orkest van Wilhelmina zal na de pauze Pearl Jozefzoon begeleiden en speelt zelf een aantal nummers als De Bestemming van Marco Borsato en A Night Like This van Caro Emerald.

Koop alvast kaarten voor dit spectaculaire concert!
De leden van Chr. Muziekvereniging Wilhelmina zijn dol enthousiast over de samenwerking met Pearl Jozefzoon en zien uit naar het concert. Bent u nu ook zo nieuwsgierig naar het concert? Of heeft u behoefte aan een avond vol met muziek, ontspanning en plezier? Koop alvast uw kaarten bij Theater Congrescentrum De Tamboer!

Door Henk Boer

Geef een reactie