ELIM – GEESBRUG – Het team Koopman op pad is op visite geweest bij Jan Huzen in Geesbrug. Hij en zijn mede strijders worden in de media weggezet als een soort van blokkeer Friezen, maar dat laat Jan volledig koud. De politie dreigt met stappen (tegen Jan – groep Zoekactie Willeke Dost).

Hij mag niet meer bij de boerderij in Koekange komen, waar Willeke woonde. Ook moet hij ophouden mensen aan te zetten tot strafbare feiten. Wie nu denkt dat Jan het opgeeft moeten we teleurstellen. “Pas als er geen aanwijzingen meer zijn dan stop ik” aldus deze amateur speurder.

Wat drijft hem en waarom heeft hij er zich zo in vast gebeten? Allemaal vragen waar komende zondag “Koopman op pad” antwoorden op zal geven.

Ook de nieuwste ontwikkelingen omtrent deze zoektocht worden door Jan Huzen en Klaasje Wopken (tante van Willeke Dost) onthuld. Zou de politie toch bang zijn dat de amateurspeurders deze zaak oplossen? Deze vraag en nog veel meer vragen over deze inmiddels al 27 jaar durende verdwijningszaak komen uitgebreid aanbod in de uitzending van “Koopman op pad”, zondag 17 februari omstreeks 13:00 online via de Facebookpagina “Met Koopman op pad”, www.koopmanoppad.nl , www.dehoogevener.nl , www.elim-drenthe.nl en www.regionieuwshoogeveen.nl

In de loop van deze week komt er nog een intro-filmpje online over deze uitzending. Via koopmanoppad.nl en dehoogevener.nl kunt u alle afleveringen terugkijken. Koopman op pad is een initiatief van Roelof Koopman, Peter Aalders met ondersteuning van Henk Boer, fotograaf en eigenaar van de Hoogevener.

Geef een reactie