ELIM – De Elfstedentocht van 18 januari 1963 staat bekend als de zwaarste van alle tot nu toe verreden tochten. Slechts een fractie van degenen die hadden ingeschreven kwam aan. Een van die personen was Willem Brouwer uit Elim. Inmiddels gepensioneerd Gynaecoloog die in die periode in Elim woonde. Tijdens zijn schaatstocht worden veel herinneringen opgehaald uit zijn jeugd in Elim.

Vanuit zijn ouderlijkhuis, de voormalige dokters woning van de Brouwers heeft Willem of Wim zoals velen hem ook kennen een openhartig gesprek met Roelof Koopman. In deze aflevering een mooi inkijkje in het leven van een zeer bijzonder mens. De opbrengst van zijn boeken gaan allemaal naar de Stichting Alzheimer Nederland – Alzheimer Vereniging.

januari 1963 staat bekend als de zwaarste van alle tot nu toe verreden tochten. Slechts een fractie van degenen die hadden ingeschreven kwam aan.

Een van die personen was Willem Brouwer uit Elim. Inmiddels gepensioneerd Gynaecoloog die in die periode in Elim woonde. Tijdens zijn schaatstocht worden veel herinneringen opgehaald uit zijn jeugd in Elim.

Vanuit zijn ouderlijkhuis, de voormalige dokters woning van de Brouwers heeft Willem of Wim zoals velen hem ook kennen een openhartig gesprek met Roelof Koopman. In deze aflevering een mooi inkijkje in het leven van een zeer bijzonder mens.

Geef een reactie