Hoogeveen – De vakantie voor Noord Nederland gaat vrijdag 15 juli beginnen. We gaan massaal op vakantie met eigen auto of vliegtuig.

Toerkoop Fotoactie

Het is het meest besproken sociale onderwerp momenteel op het werk, bij de kapper, op een verjaardag en op het schoolplein. Ook op social media komen er komende weken weer allerlei foto’s voorbij van Drenthen op een zonnig strand of onder de Eifeltoren. En wat is er nu leuker dan met deze foto’s alvast je volgende reisje in Nederland te kunnen winnen? Toerkoop Reisburo Bakker geeft graag een vakantie weg in ruil voor jouw foto.

Wil jij kans maken op dit gratis weekendje weg in het najaar? Ga dan langs bij Toerkoop Reisburo Bakker, Alteveerstraat 11 te Hoogeveen en haal de ansichtkaart op die op jouw foto dient testaan. En ja, iedereen mag meedoen.Deze foto kun je tot 1 september plaatsen op de Facebook tijdlijn van Toerkoop Reisburo Bakker.

Mocht je geen facebook hebben dan kan je deze foto per mail sturen naar bakker.hoogeveen@toerkoop.nl . Degene met de leukste, mooiste en/of grappigste foto wint een weekendje weg in het najaar. De winnaar wordt 6 september bekend gemaakt! Heb jij al een leuke vakantiefoto in gedachten?

Door Henk Boer

Geef een reactie