Huwelijken

Win bij We make a difference een trouwjapon

HOOGEVEEN – Wij zijn een unieke bruidsboetiek, en hebben afgelopen zondag 29 april een geweldige show mogen neerzetten bij de 3de editie van Modestad Hoogeveen. Wij hebben medewerking gekregen van Visagist Bianca, Bruidswinkel Twinkel uit Geesbrug en van Websiteboost, dankzij deze bedrijven is het een groot succes geworden.

foto We make a difference ©

Een diversiteit aan bruidskleding, galakleding en bruidsmeisjes kleding hebben we mogen laten zien, al deze kleding is nieuw, er ging de ronde dat deze kleding 2de hands is maar dat is niet waar. Al deze kleding is nieuw er is maar een klein gedeelte van 8 japonnen die voor de verhuur zijn. De andere japonnen 60 stuks zijn alleen voor de verkoop. Volgende week komt onze nieuwste collectie binnen, daar zitten unieke stukken bij zoals een paar prachtige kostuums uit de Victoriaanse tijd, zodat wanneer ook de mensen die altijd al in die tijd hadden willen leven een prachtige japon of herenkostuum kunnen kopen.

‘Blue Pearl is een unieke bruidsmodezaak en dat laten we zien. Mensen met een klein budget kunnen goed bij ons terecht. Wij verkopen nieuwe, unieke japonnen. Alles kan op maat worden gemaakt. Ook voor de wat steviger bruid met maat 46/48 kunnen bij ons zonder problemen hun bruidsjurk dicht krijgen.

Bijzonder is tevens dat Blue Pearl geen winstoogmerk heeft. ‘Wij zijn een stichting. Al het geld dat we verdienen komt ten goede aan een goed doel, de stichting “We make a difference”, dat veel projecten doet voor ouderen, jongeren, voor eigenlijk iedereen die maatschappelijke ondersteuning nodig heeft.’

Naast bruidsjaponnen biedt Blue Pearl ook alles op het gebied van lingerie, schoenen, sieraden, hoeden, handschoenen, sluiers, parasols en jurkjes voor bruidsmeisjes. ‘Vintage komt weer helemaal terug’, wij blikken alvast vooruit op het nieuwe seizoen.

Blue Pearl heeft aan Modestad Hoogeveen zelfs twee leuke acties gekoppeld. Wie een jurk die is geshowd koopt krijgt 250 euro korting. En wie vanaf Modestad Hoogeveen tot eind mei een pasafspraak maakt bij Blue Pearl, maakt zelfs kans op het winnen van een gratis japon! Vraag naar de voorwaarden en maak een afspraak 06-40771513.

Blue Pearl Bruidsboetiek bedankt iedereen voor een fantastische eerste kennismaking

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...