Tijdens Wings en Wheels
Hoogeveen – Op vliegveld Hoogeveen wordt Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019, voor de zestiende keer Wings en Wheels gehouden. Een evenement voor het hele gezin met voor de eerste keer een grote kleding outlet.

Het evenement, dat in 2004 door de plaatselijke Rotaryclub voor het eerst werd georganiseerd, wordt dit jaar weer groter en feestelijker dan voorheen. Op de grond en in de lucht komen de bezoekers straks ogen en oren tekort. Na een zeer succesvolle editie dit jaar wil de organisatie het concept van kijken en kopen verder uitbreiden.

Dagje uit
De combinatie van Voorjaarsbeurs en klassiek luchtvaart- en auto-evenement trok dit jaar maar liefst 10.000 bezoekers. Hele gezinnen maakten er een gezellig dagje uit van, waarbij de één zich vergaapte aan de bijzondere vliegtuigen en de ander kennis maakte met de nieuwste modetrends. Terwijl opa en oma genoten van de oldtimers vermaakten de kleinkinderen zich bij de demonstraties van de brandweer of op het speciale speelveld.

Voor de Voorjaarsbeurs Hoogeveen, die tegelijkertijd op het terrein van het vliegveld wordt gehouden, hebben zich inmiddels al verschillende standhouders gemeld. De lengte van de beurshal wordt uitgebreid tot 80 meter. Voor 2019 wordt er daarnaast een dag aan het programma toegevoegd. In een speciale beurshal vindt op zaterdag 1 juni 2019 de eerste editie plaats van de Kleding Outlet Hoogeveen: 2000 vierkante meter merkkleding, schoenen, onder- en bovenkleding, schoenen en tassen voor outlet prijzen.

De dag op Vliegveld Hoogeveen zal traditioneel worden besloten met een grote parade van alle deelnemende vliegende en rijdende oldtimers. Meer informatie is te vinden op www.wingsenwheels.nl en www.voorjaarsbeurshoogeveen.nl

De entreeprijs voor Wings en Wheels, inclusief een bezoek aan de voorjaarsbeurs, bedraagt € 5 voor volwassenen. Kinderen van 5 tot 12 jaar betalen €2.50. Er is gratis parkeergelegenheid bij het vliegveld.

 

Geef een reactie