NIEUW-MOSCOU – Voor de zevende keer is er weer een jaarlijkse WK Panlatvissen gehouden om de “vijver bij WOBO” en “An de Wieke bij Seine”. Aan het Zuideropgaande. De prachtige weersomstandigheden zorgde ervoor dat er zo’n negennegentig fanatieke vissers zich melden.

Kort na het startschot waren er vissers die zich al melden met hun eerste vangst. In een tijdsbestek van een half uur. Wisten de echte fanatiekelingen wel. ‘Waar de meeste vissen zaten’. De vier dames van de catering zorgden voor de inwendige mens. In de vorm van een hapje en een drankje.

Ronald Kroezen liet zich niet onbetwist en liet zien dat hij een echte visser is. Kroezen ging met zijn één meter zevenennegentig voor de eerste prijs. Bij de jeugd wist Vera Wachtmeester, de eerste prijs in de wacht te slepen. Zij wis met een zeventwintig centimeter lange vis uit het water te hengelen.

Winnaars in de klasse volwassenen werd de nummer één Ronald Kroezen met zijn 197 cm. Dinie Woltinge met haar 100 cm ging voor de tweede plek. In deze categorie bij de volwassenen kwam op de derde plaats Danny Doldersum met 65 cm aan vis. In de jeugd categorie wist Vera Wachtmeester haar eerste plek te veroveren met haar 27 cm. Dion Offerein deed het niet voor minder met zijn 26 cm. En voor Yordi Benjamins was er een derde plaats met een vislengte van 11,5 cm. Samen werd er voor zo’n 13,47 meter aan vis uit het water gehengeld. Na afloop van de wedstrijd was het tijd voor een barbecue.

Achter Rij: Martinus, Harry, Johan, John, Jarnick en Joanne
Voorste rij: Caroline, Krista, Seine en MIranda
“An de wieke van Seine”
De dames van de catering

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: