REGIO – In juni nodigt Woonconcept huurders uit om met elkaar in gesprek te gaan over leefbare buurten en wijken. Wat moet Woonconcept doen om de wijk of buurt leefbaar te houden? En waarin kunnen ze samenwerken met bewoners aan een leefbare woonomgeving?
• Hoogeveen 14 juni kantoor Woonconcept aan de Schutstraat 76 in Hoogeveen
• Meppel 16 juni kantoor Woonconcept op Blankenstein 560 in Meppel
• Steenwijk 21 juni bij wijkactiviteitencentrum de Korf aan de Gasthuislaan 84 in Steenwijk.

Bewoners meer aan het stuur
‘We willen bewoners meer aan het stuur zetten en het invloed geven, waar dat kan’, vertelt Marija Bjelobrk van Woonconcept. ‘Samen met collega’s en samenwerkingspartners werken we aan een visie op leefbaarheid. Daarin spreken we af wat we doen en op welke manier. Maar het gaat om de leefomgeving van onze bewoners. Het is voor ons heel belangrijk om dat samen met hen af te spreken.’

Wat is leefbaarheid?
Leefbaarheid is de mate waarin de woning en woonomgeving passen en aansluiten bij de wensen en eisen die de bewoners daaraan stellen. Onder andere door samen te werken aan een leefbare woonomgeving. We werken proactief aan het voorkomen van klachten en overlast in wijken en buurten. Vanuit onze rol als verhuurder van woningen, samen met onze partners in het sociale domein om een prettige woonomgeving voor onze bewoners te creëren. Samen met bewoners die bij willen dragen aan hun woonomgeving. We sluiten met ons werk aan bij wat een wijk of buurt nodig heeft.

Praat u mee?
Huurt u een woning van Woonconcept? Of woont u in een wijk waar Woonconcept veel woningen verhuurt en wilt u als goede buur meedenken? Dan bent u van harte uitgenodigd om mee te praten. Woonconcept ontvangt u graag op 14/16/21 juni nodigt Woonconcept huurders uit op het kantoor van Woonconcept in Hoogeveen/ het kantoor van Woonconcept in Meppel/wijkcentrum de Korf in Steenwijk. De panelbijeenkomst start om 18.00 uur, deelnemers krijgen van Woonconcept een lekkere maaltijd. Het duurt tot ongeveer 20.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@woonconcept.nl of te bellen naar 088-61 62 000.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: