Hoogeveen – Op zaterdag 7 oktober wordt de Dag van het Huren gevierd in Hoogeveen. Van 10.00 – 14.00 uur vinden tal van activiteiten plaats in en bij Het Knooppunt aan de Jan Dekkerstraat in Hoogeveen. De organisatie is in handen van Woonconcept.

De Dag van het Huren is een landelijk initiatief dat door woningcorporaties wordt aangegrepen om de eigen organisatie, producten en dienstverlening aan een breed publiek te presenteren. Woonconcept doet voor de eerste keer mee en heeft een boeiend programma met voor elk wat wils opgezet. In Het Knooppunt zijn medewerkers van Woonconcept aanwezig om met bezoekers in gesprek te gaan over onder andere nieuwbouw, onderhoud, incasso, duurzaamheid en leefbaarheid.

De Dag van het Huren wordt in Hoogeveen geopend door directeur Nicole Peeters die een cheque uitreikt aan een bewonersinitiatief uit de Verzetsbuurt. Daarna opent zij samen met wethouder Jan Steenbergen ‘de caravan voor de Hoogeveense samenleving’. Vervolgens is er gelegenheid om een speeddate te hebben met de directeur. Gedurende de dag zijn er workshops, presentaties en kan een interactieve markt worden bezocht waar ook andere organisaties aanwezig zijn zoals politie, brandweer en de Woonadviescommissie.

Voor wie ongezouten zijn of haar mening naar voren wil brengen staat de babbelbox klaar (bekend van Man Bijt Hond).
Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.
Zie voor alle info: op de website

%d bloggers liken dit: