HOOGEVEEN – Op 5 juni is er een Workshop Kinder-EHBO bij het Ouder & Kind Café. Het is een kennismaking met verschillende EHBO-vaardigheden die je nodig hebt voor EHBO aan baby’s en kinderen. Daarbij komt o.a. kinderreanimatie aan de orde en hoe ga je bijvoorbeeld om met een koortsstuip? Aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom.

Het Ouder & Kind Café is iedere eerste woensdag van de maand geopend van 9.30 tot 11.30 uur en is gevestigd in een ruimte in De Oude Bibliotheek aan de Bentinckslaan 20a, beschikbaar gesteld door Kidscasa Kinderopvang. Ouders en aanstaande ouders zijn van harte welkom met al hun vragen rondom zwanger zijn, bevallen, opvoeden, opgroeien en meer. Voor kinderen is er ruimte om te spelen, dus breng ze gerust mee.

Het Ouder & Kind Café is een samenwerking van GGD Drenthe, Centrum voor Jeugd en Gezin De Wolden Hoogeveen, Bibliotheek Hoogeveen, Jong Hoogeveen en de SWW. Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina van het Ouder & Kind Café of op www.jongeoudershoogeveen.nl.

Door Henk Boer

Geef een reactie