Hoogeveen – Vorig jaar juni wilde Wouter Zwiers de laatste wens van zijn vader en hem in vervulling laten gaan. Nog 1 keer samen naar Scandinavië. Helaas kon Wouts vader daar niet meer fysiek bij aanwezig zijn, daar hij in maart 2015 is overleden na een 3 jarig gevecht tegen kanker.

Wouter-naar-de-kaap

Wout gaat de reis alsnog maken. In zijn hart reist zijn vader mee. Deze reis wil Wout gaan volbrengen op de fiets. Op 28 mei 2016 wil Wout vanaf het huis van zijn ouders in Hoogeveen starten met de finish op 30 juni (zijn verjaardag) op de Noordkaap.

Om de reis nog meer een doel te geven heeft Wout een goed doel aan de reis gekoppeld, namelijk Stichting Ambulancewens. Een stichting die laatste wensen van niet mobiele terminale patiënten in vervulling laat gaan. Om deze stichting financieel te steunen is Wouter op zoek naar donateurs, het geld gaat voor de volle 100% naar de stichting.

Ik zoek geen sponsors voor mijn reis of mijn eigen doel, enkel donaties voor deze stichting. Daarnaast ook waardering en aandacht voor deze geweldige vrijwilligers van de stichting. Op rekening NL06INGB0002942795 kan gedoneerd worden. Het kan ook via hun eigen website… www.ambulancewens.nl Daarnaast ben ik te volgen op facebook. Liken en delen wordt uiteraard zeer gewaardeerd! https://www.facebook.com/noordkaap2016“, aldus Wout.

Door Henk Boer

Geef een reactie