Alcoholvrij feest voor jongeren van 12 t/m 17 jaar

Hoogeveen – Rapper en acteur Yes-R komt op zaterdag 12 september naar Hoogeveen voor een optreden op de Back To School Teenage Party van De Tamboer.

Het theater wordt van 19.30 tot 23.30 uur omgebouwd tot discotheek voor jongeren van 12 t/m 17 jaar, 100% alcohol- en drugsvrij.Teenage Party Yes-R (foto Maurice Giltjes) Op het affiche staan naast Yes-R ook DJ Onur Reyez, Urban Unity en Tresor Dance Center. Kaarten kosten in de voorverkoop €10, – zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Yes-R begint al op 16-jarige leeftijd met rappen en wordt bij het grote publiek bekend na zijn single Leipe Mocro Flavour met Ali B. Met zijn albums Zakenman 1 en Zakenman 2 weet hij de TMF Award voor beste Urban Act binnen te slepen en is hij één van de meest bekeken Nederlandse artiesten op Youtube. In 2006 maakt hij zijn debuut als acteur in de kerstkomedie ’n Beetje verliefd, waarna hij ook hij ook te zien is in de film Gangsterboys en de musical Hartsvrienden. De rapper, acteur en presentator komt nu naar De Tamboer voor een spetterend optreden.

DJ Onur Reyez warmt het publiek op met zijn beats. Ook presenteren Urban Unity en Tresor Dance Center hiphop dansshows.
De Tamboer streeft met de Teenage Party naar een veilige, verantwoorde en 100% alcohol- en drugsvrije stapavond voor jongeren. Voor ouders is er een loungeruimte met koffie, thee en drankjes.

Door Henk Boer

Geef een reactie