Hoogeveen – Naast de covers en harteliedjes over dromen, hoop en liefde, brengt Helene Neijmeijer steeds meer eigen songs met een eigen karakter.

Ze zijn een mix van diverse muziekstijlen als New Age, Easy Listening, Folk, Pop, Country en Ballads. Zo verrast ze ons ook met Blues en Rock, hier en daar in een “steviger jasje”.

Wij hebben al diverse stomende swingnummers het repertoire van Helene zien verrijken. Het toont haar veelzijdigheid als zangeres. Dan verschijnt er plots weer een prachtige tegenstelling: “Soothing”, een schitterend meditatief nummer, vertolkt door de heldere stemmen van Helene en backing vocals van Ebba Celine, in combinatie met de sonore stem en het subtiele gitaarspel van Harm Jan Moes. Dit alles afgezet tegen een achtergrond van prachtig vloeiende natuuropnames die je meenemen in de sfeer van de song.

“Soothing”, heerlijk rustgevende klanken bij de start van de dag, na een hectische werkdag, als begeleiding en ondersteuning van therapie- en yogasessies, of gewoon, op wat voor moment dan ook, om tot rust te komen, je hoofd leeg te laten stromen en tot de kern van je eigen ik weer te keren.

“Soothing”, een pareltje in een prachtig repertoire.

Zie voor meer www.heleneneijmeijer.nl,YouTube en Facebook.

Geef een reactie