HOOGEVEEN – Na 2 jaar afwezigheid door Corona staan de organisatoren van de pokerrun in de startblokken om de 9e Pokerrun te organiseren. Zaterdag 11 juni kunnen motorrijders weer genieten van een geweldige toerrit langs 14 clubs in Drenthe, Overijssel, Friesland en nu ook in Duitsland. Iedere motorrijder mag hier aan meedoen en je hoeft dus niet aangesloten te zijn bij een club. Ook hoef je niet alle clubs aan te doen. Hoe je rijdt, waar je langsgaat is geheel vrij. Alleen de finish is altijd in Hoogeveen. Zie voor meer details de website van de pokerrun. Voor de motorrijders zijn er prachtige prijzen te winnen. Veel sponsoren dragen de pokerrun een warm hart toe.

De pokerrun gaat zich dit jaar inzetten voor Wensstichting Drenthe Deze stichting vervult de wensen van kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zoals kinderen die ziek zijn, kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden en/of voor kinderen die al jong mantelzorger zijn. Bij alle clubs die in de organisatie zitten liggen inschrijfformulieren waarop wensen ingevuld kunnen worden.

De organiserende clubs zijn: Eastwood Oosterwolde, De Vlotterbak Steenwijk, NorthEastPolderBikers Ens, Bikersclub Meppel, MC Genemuiden, AMBC Staphorst, De Zweef Nieuwleusen, DTC Daarle, CMA NL Hardenberg, Roving Spirit Slagharen, Motorclub Schoonebeek, MC Black Magic Meppen (D), MC Black Eagle Zwartemeer en last but not least MC Motorhead Hoogeveen. De adressen van deze clubs (start/stopplaatsen) zijn ook te vinden op de website van de pokerrun.

Voor meer informatie: info@pokerrunmcmotorhead.nl

Achteromsedijk 8A aanvang 8.30 uur

Geef een reactie